srp | eng

Flow Albr

Istorijat...

Istorijat

Flow Plus...

Flow Plus je firma za pružanje usluga iz oblasti projektovanja, izgradnje i inženjeringa javnih, poslovnih, stambenih i industrijskih objekata kao i iz oblasti project managmenta i konsaltinga.

Osnovana je 2009. godine nadovezujući se na rad projektnog biroa „ABBR“ iz Beograda (2007.g) i firme za gradnju objekata „Kana“ iz Nove Pazove koja u kontinuitetu postoji od 1994. godine.

Stručni tim Flow Plus je poslednju deceniju radio sa renomiranim evropskim i drugim investitiorima, te je svoj rad osavremenio najnaprednijim softverima kako u oblasti projektovanja tako i u delu projekt menadžmenta.

Posedujemo ozbiljnu opremu za izvođenje industrijskih, skladišnih kao i stambeno - poslovnih objekata.

Još u ponudi...

Osim projektovanja i gradnje objekata, pravno-urbanistički deo firme uspešno se bavi izradom bonitetne i valorizacione analize lokacija (mogućnost gradnje, pretpostavljanja troškova pribavljanja lokacije, troškovi gradnje…)

Flow Plus je organizovan kao savremeno društvo bez većinskog vlasnika i njime rukovodi skupština koju čine najveći akcionari firme.

Skupština bira Generalnog direktora društva iz ili van redova članova skupštine.

Ciljna grupa...

Ciljna grupa firme su Investitori javnih, poslovnih i industrijskih objekata u Srbiji i Regionu, osim u delu projektovanja gde smo i do sada uspešno radili na tržištima Rusije, Afrike i Azije.

I do sada smo pomerali granice u brzini investicionog ciklusa (pronalaženje lokacije, pribavljanje uslova i saglasnosti komunalnih kuća, urbanizam, istražni radovi na geodeziji i geomehanici, tenderska dokumentacija, investiciono-tehnicka dokumentacija, pribavljanje gradjevinske dozvole, izgradnja, tehnički prijem, upotrebna dozvola, Završni izveštaj), kako bi Investitorima omogucili kretanje u nove poduhvate.