srp | eng

Flow Albr

Aktuelnosti...

PRETHODNE AKTUELNOSTI

Aktuelnosti

» 27.08.14 Fabrika za proizvodnju stiropora JUB, Šimanovci

Sa renomiranom Slovenačkom firmom JUB potpisan je ugovor o projektovanju fabrike za proizvodnju ekspandiranog polistirena.
Fabrika će se prostirati na oko 7.500m2 i u njoj će biti instalirane dve potpuno nove linije za proizvodnju građevinskog i ambalažnog stiropora.
Flow Plus doo će izraditi kompletnu dokumentaciju za ishodovanje građevinske dozvole kao i samu izgradnju.

» 20.10.14 Aviv Park Zrenjanin

Sa poznatom izraelskom kompanijom Aviv Arlon, nakon nekoliko uspešno završenih projekata a na obostrano zadovoljstvo, potpisan je ugovor o izradi projektne dokumentacije za njihov novi komercijalno trgovinski park u Zrenjaninu na oko 24.000m2.

» 15.11.14 Stambeno poslovni objekat Kopitareva Gradina

Sa poznatom srpskom gradjevinskom firmom Komgrap potpisan je ugovor o projektovanju stambeno poslovnog objekta od 3000m2 u ulici Bulevar Despota Stefana 42-44 u Beogradu. Projektovaće se sve faze projektne dokumentacije uključujući arhitekturu, konsktruciju, jaku i slabu struju, vodovod i kanalizacija, termotehnika, požar i energetska efikasnost.
Planirano je da se projektuje viši nivo stanovanja kako u smislu komfora tako i u primeni energetski efikasnih rešenja u delu grejanja, klimatizacije i prirepme saniterne tople vode.

» prethodne